Karabük’te meydana gelen heyelan, yamaçtan kopan kaya parçalarının bir evin duvarı ile çatısına zarar vermesiyle sonuçlandı.
Olay, Kartaltepe Mahallesi Cevizlidere Ulubatlı Hasan Caddesi’nde gerçekleşti. Yamaçta bulunan Orhan Coşkun’a ait evin yakınındaki toprak zeminde yaşanan kayma, kaya parçalarının yuvarlanarak yapıya isabet etmesine neden oldu. Bu durum, evin duvarında ve çatısında hasar oluşmasına yol açtı.
Karabük Belediyesi ekipleri, durumun bildirilmesi üzerine bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Coşkun ailesi, hasar gören eve girmekte tedirginlik yaşadıklarını ifade etti. Fazilet Coşkun, kızını YKS’ye göndermek için kalktıkları sırada ses duyduklarını ve bunun üzerine evden ayrıldıklarını dile getirdi. Eşi Orhan Coşkun ise, kendi imkânlarıyla heyelan bölgesine araba lastikleriyle set çekmeye çalıştığını belirtti ve 30 yıldır yaşadığı evinden başka bir gidecek yeri olmadığını vurguladı.

KARABÜK'TE MEYDANA GELEN HEYELANDA YAMAÇTAN KOPAN KAYA PARÇALARI, BİR EVİN DUVARI İLE ÇATISINA ZARAR VERDİ.
