Kartaltepe Mahallesi’nde bir apartman dairesinden yükselen dumanlar paniğe neden oldu. İtfaiyenin zamanında müdahalesi olası bir facianın önüne geçti.
Karabük’ün Kartaltepe Mahallesi, Çevik Sokak üzerinde bulunan üç katlı bir binada yaşanan yangın paniği, ekiplerin hızlı çalışmasıyla kontrol altına alındı. Mustafa Koçak’ın yaşadığı dairenin ikinci katında henüz tespit edilemeyen bir sebeple başlayan yangın, kısa sürede çevredeki komşuların dikkatini çekti.
Ekipler zamanla yarıştı
Dumanların yükseldiğini gören mahalle sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi intikal etti. Olay yerine ulaşan Karabük Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlerin binanın diğer bölümlerine sıçramasını engellemek için yoğun bir çalışma yürüttü.
Hasar tespit çalışması başladı
Kısa süreli müdahalenin ardından yangın tamamen söndürülürken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmaması teselli kaynağı oldu. Evi kullanılamaz hale getiren yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı inceleme başlatıldı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili soruşturma yürütüyor.