Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Karaoğlanlı Kavşağı'nda trafik güvenliği için acil düzenleme gerektiği uyarısı yapıldı

Karaoğlanlı Kavşağı'nda trafik güvenliği için acil düzenleme gerektiği uyarısı yapıldı

Fatih Köse, Karaoğlanlı Kavşağı'ndaki kazaların artışına dikkat çekti ve acil düzenleme çağrısında bulundu.

Düşünce Rotası Derneği Genel Başkanı Fatih Köse, Manisa-Turgutlu karayolu üzerindeki Karaoğlanlı Kavşağı’nda sık sık yaşanan trafik kazalarına yönelik ciddi bir uyarıda bulundu. Geçtiğimiz hafta bu kavşakta yaşanan ve iki kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kazanın ardından, Köse, kavşağın sinyalizasyon sistemi ile yeniden düzenlenmesi gerektiğini belirtti.

Köse, Karaoğlanlı Kavşağı’ndaki kazaların önlenmesi için acil önlem alınması gerektiğini ifade ederek, "Her geçen gün yeni bir kazayla karşı karşıya kalıyoruz. Bu acılar olağan olarak görülmemeli. Bu kavşağın mevcut haliyle can güvenliğini sağlayamadığı ortadadır" diye konuştu.

Ayrıca, kavşağın yeniden projelendirilmesi gerektiğini vurgulayan Köse, yoğun trafik akışı olan bölgede sinyalizasyon sisteminin bir an önce hayata geçirilmesini ve gerekli fiziki düzenlemelerin yapılmasını talep etti. Yetkililere çağrıda bulunan Köse, “Vatandaşlarımızın can güvenliği her şeyden önce gelir. Karaoğlanlı Kavşağı’nda yaşanan kazalar, acil önlem alınmasının zorunlu olduğunu göstermektedir” şeklinde konuştu.

Köse, bölgedeki sürücülerin de trafik kurallarına uyması gerektiğine dikkat çekerek, alınacak mühendislik tedbirleri ile sürücü duyarlılığının kazaların azaltılmasında önemli bir etken olacağını belirtti.

DÜŞÜNCE ROTASI DERNEĞİ GENEL BAŞKANI FATİH KÖSE, MANİSA-TURGUTLU KARAYOLU KARAOĞLANLI KAVŞAĞI'NDA...

DÜŞÜNCE ROTASI DERNEĞİ GENEL BAŞKANI FATİH KÖSE, MANİSA-TURGUTLU KARAYOLU KARAOĞLANLI KAVŞAĞI'NDA SIK SIK YAŞANAN TRAFİK KAZALARINA DİKKAT ÇEKEREK, GEÇEN HAFTA İKİ KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ KAZANIN ARDINDAN KAVŞAKTA SİNYALİZASYON SİSTEMİ KURULMASI VE YOLUN YENİDEN DÜZENLENMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU.