Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Karpuz ustası Mustafa Dönmez, Murat Dalkılıç ile hayran bıraktı

Karpuz ustası Mustafa Dönmez, Murat Dalkılıç ile hayran bıraktı

Eskişehirli inşaat ustası Mustafa Dönmez, Murat Dalkılıç konserinde kafasındaki karpuzla ilgi odağı oldu ve güzel anlar yaşattı.

Eskişehir’de dikkat çeken bir etkinlikte, kafasında karpuz taşıyan inşaat ustası Mustafa Dönmez, AK Parti tarafından düzenlenen törenle sahne alan Murat Dalkılıç ile bir araya geldi.

Dönmez, günlük hayatında taşıdığı kiloları bulan karpuzları başında düşürmeden taşıma yeteneği ile tanınıyor. Bu sıra dışı yeteneğini, küçük yaşlarda simit satarken gelişen denge becerisine borçlu. Karpuzunu başından indirmeden yürüyebilmesi ve bisiklet sürebilmesi, onun bu yeteneğinin ne kadar etkileyici olduğunu gösteriyor.

Etkinlikte ilgi odağı oldu

Geçtiğimiz pazar günü, AK Parti tarafından Dede Korkut Parkı'nda gerçekleşen Murat Dalkılıç konserine katılan Dönmez, katılımcıların yoğun ilgisini üzerine çekti. Konser boyunca kafasında karpuzla dolaşması, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Hatıra fotoğrafı çekildi

Etkinlik sonunda, Mustafa Dönmez sanatçı Murat Dalkılıç ve AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak ile buluşarak hatıra fotoğrafı çektirme fırsatı buldu. Dönmez, poz verirken bile karpuzunu başından indirmeyerek, etraftaki kalabalığa neşe saçan anlar yaşattı.

ESKİŞEHİR'DE KAFASINDA TAŞIDIĞI KARPUZLA TANINAN MUSTAFA DÖNMEZ, KONSERİNE GİTTİĞİ ŞARKICI MURAT...

ESKİŞEHİR'DE KAFASINDA TAŞIDIĞI KARPUZLA TANINAN MUSTAFA DÖNMEZ, KONSERİNE GİTTİĞİ ŞARKICI MURAT DALKILIÇ İLE FOTOĞRAF ÇEKTİRİRKEN KARPUZUNU BAŞINDAN İNDİRMEDİ.