Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Karpuzlu'daki zeytinlik alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince hızlıca kontrol altına alındı

Karpuzlu'daki zeytinlik alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince hızlıca kontrol altına alındı

Aydın'ın Karpuzlu ilçesinde bir evin bahçesindeki zeytinlik alanda meydana gelen yangın, itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Aydın’ın Karpuzlu ilçesinde bulunan bir evin bahçesindeki zeytinlik alanda çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla yayıldı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olay Abak Mahallesi Dip Abak mevkisinde gerçekleşti.

Yangın başladığında, çevredekiler dumanları fark ederek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine hızla intikal eden Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, alevlere etkili bir şekilde müdahale etti. Görülen o ki, alevler bahçe içerisindeki evin dibine kadar ulaşmıştı ancak itfaiye ekipleri, bu tehlikeyi bertaraf ederek yangını kontrol altına almayı başardı.

Yangın sonrası soğutma çalışmaları devam ediyor

Yangının söndürülmesinin ardından bölgedeki soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangının ardından çevredeki vatandaşlar, itfaiye ekiplerine minnettarlıklarını ifade etti.

Yangının sebepleri araştırılıyor

Yetkililer, zeytinlik alandaki yangının çıkış nedenine dair araştırmalarını sürdürmekte. Yangınla ilgili olarak daha fazla bilginin, incelemelerin tamamlanmasının ardından kamuoyuyla paylaşılması bekleniyor.

AYDIN'IN KARPUZLU İLÇESİNDE BİR EVİN BAHÇESİNDE BULUNAN ZEYTİNLİK ALANDA ÇIKAN VE RÜZGARLA GENİŞ...

AYDIN'IN KARPUZLU İLÇESİNDE BİR EVİN BAHÇESİNDE BULUNAN ZEYTİNLİK ALANDA ÇIKAN VE RÜZGARLA GENİŞ ALANA YAYILAN YANGIN, İTFAİYENİN HIZLI MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ, BÖLGEDE SOĞUTMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR.