Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kars'ta kasten öldürme suçundan aranan firari jandarma tarafından yakalandı

Kars'ta kasten öldürme suçundan aranan firari jandarma tarafından yakalandı

Kars'ta, kasten öldürme suçundan 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü jandarma operasyonuyla yakalandı ve cezasını çekmek üzere teslim edildi.

Kars'ta, kasten öldürme suçundan kesinleşmiş 12 yıl 6 ay hapis cezası bulunan bir firari, İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonla yakalandı.

Kars İl Jandarma Komutanlığı'nın aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaları sırasında, Kağızman ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, arama kararı bulunan hükümlü gözaltına alındı. Kağızman İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekiplerinin koordineli çalışması sonucu yapılan bu operasyon, bölgedeki güvenlik çalışmalarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Huzur ve güvenlik için kararlı mücadele

Jandarma yetkilileri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti. Bu bağlamda, "Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, emniyet ve asayişi temin etmek amacıyla mesai mefhumu gözetmeksizin görevimizin başındayız," şeklinde ifadelerde bulunuldu.

Suç ve suçlularla mücadele kararlılığı

Kars İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini duyurdu. Operasyonların devam edeceği vurgulandı ve vatandaşların güvenliğinin her zaman öncelikli olduğu ifade edildi.

KARS'TA KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN ARANAN HÜKÜMLÜ JASAT OPERASYONUYLA YAKALANDI(KARS-İHA)

KARS'TA KASTEN ÖLDÜRME SUÇUNDAN ARANAN HÜKÜMLÜ JASAT OPERASYONUYLA YAKALANDI(KARS-İHA)