Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kastamonu'da yıldırım düşen jimnastik salonunda yangın anları kamerada

Kastamonu'da yıldırım düşen jimnastik salonunda yangın anları kamerada

Kastamonu'da yıldırım düşen jimnastik salonunun yangın anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde bulunan jimnastik salonunda, yıldırım düşmesi sonucu büyük bir yangın meydana geldi. Olay, akşam saatlerinde Kamil Demircioğlu Caddesi'nde gerçekleşti.

Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangın sonucunda salon kullanılmaz hale geldi.

Alevleri fark eden çevre sakinleri, durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yangının bitişikteki binalara sıçramadan kontrol altına alınmasını sağladı.

Olay anı, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi. Görüntülerde, yıldırımın binaya isabet ettiği ve çadırın tutuşarak yangının başladığı anlar yer alıyor.

YILDIRIM DÜŞME ANI KAMERAYA YANSIDI.

YILDIRIM DÜŞME ANI KAMERAYA YANSIDI.

İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE YANGIN, JİMNASTİK SALONUNUN BİTİŞİĞİNDE BULUNAN BİNALARA...