Yeni Birlik Yerel Haberler Kavşakta can pazarı: Turistleri taşıyan otobüs TIR'a çarptı

Kavşakta can pazarı: Turistleri taşıyan otobüs TIR'a çarptı

Edirne’de Bulgaristanlı turistleri taşıyan tur otobüsünün nar yüklü tırla kavşakta çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı; bölgeye çok sayıda acil müdahale ekibi sevk edildi.

Edirne’de Bulgaristan uyruklu yolcuları taşıyan tur otobüsü ile nar yüklü tırın kavşakta çarpışması sonucu 10 kişi yaralandı. Şiddetli çarpışmanın ardından olay yerine çok sayıda polis, jandarma ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Kavşakta Feci Karşılaşma

Kaza, kentin işlek güzergahlarından biri olan Kartaltepe Mensucat Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Bulgaristan’dan gelen turist kafilesini taşıyan M.D. yönetimindeki tur otobüsü, E.Ö. idaresindeki nar yüklü tır ile henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otobüsteki yolcular büyük panik yaşadı.

Ekipler Seferber Oldu

Kazayı gören çevredeki sürücülerin ve vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık görevlileri, hurdaya dönen araçlardan çıkarılan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdi. Kazada hafif ve orta derecede yaralandığı belirlenen Bulgaristan uyruklu 10 yolcu, ambulanslarla Edirne Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek müşahade altına alındı.

Güvenlik Önlemleri Artırıldı, İnceleme Başlatıldı

Kaza sonrası kavşakta trafik akışı kontrollü olarak sağlanırken, jandarma ve polis ekipleri olası bir ikinci kazayı önlemek adına güzergahta geniş güvenlik önlemleri aldı. Araçların kaldırılması ve yol temizleme çalışmalarının ardından trafik normale dönerken, kazanın kesin çıkış nedeninin belirlenmesi amacıyla tahkikat başlatıldı.