Karabük'te meydana gelen trafik kazasında dört kişi yaralanırken, olay yerinden geçmekte olan AK Parti Milletvekili Ali Keskinkılıç ilk müdahaleyi yaparak sağlık ekipleri gelene kadar kazazedelerin yanında yer aldı.
Eflani Kavşağı'nda 28 Mayıs 2026 günü saat 11.45 sularında yaşanan trafik kazası, bölgede büyük paniğe neden oldu. Karabük-Bartın istikametinde ilerleyen E.Ç. kontrolündeki 34 NIG 636 plakalı araç ile Eflani yönünden kavşağa giriş yapan M.B. idaresindeki 37 SE 899 plakalı otomobil şiddetli bir şekilde çarpıştı.
Milletvekili kaza yerindeydi
Olayın hemen öncesinde Eflani'deki bayramlaşma programından dönen AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, kazaya tanıklık etti. Aracını durdurarak kaza bölgesine giden Keskinkılıç, yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşana kadar yaralılarla yakından ilgilenen Keskinkılıç, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Hastanelere sevk edildiler
Çarpışmanın etkisiyle 37 SE 899 plakalı araçta bulunan sürücü M.B. ile araçtaki yolcular N.B., H.B. ve M.B. yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. İlk müdahalenin ardından yaralılardan M.B. ve N.B. Safranbolu Devlet Hastanesi'ne; H.B. ve M.B. ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Sürücü M.B.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, emniyet güçleri kazanın oluş şekline ilişkin detaylı bir soruşturma başlattı.