Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşanan bıçaklı kavga olayı, çevre sakinlerini alarma geçirdi. Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Billur Caddesi'nde meydana geldi. 16 yaşındaki A.Ö., henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı A.Y. ile kavga etti.
Bu esnada A.Ö., karşısındaki şahıs tarafından yüzünden bıçakla yaralandı. Kavga sonrasında A.Y., olay yerinde bıçağı bırakıp kaçmaya yönelirken, yaralanan A.Ö. sağlık ekipleri tarafından acilen hastaneye kaldırıldı. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen A.Ö.'nün sağlık durumu hakkında bilgi verilmedi.
Şüpheli karakola teslim oldu
Olayın ardından kaçarak izini kaybettiren A.Y., bir süre sonra kendi isteğiyle polis karakoluna giderek teslim oldu. Yapılan ilk incelemelerde A.Y.'nin de kavga esnasında A.Ö. tarafından bacağından yaralandığı belirlendi.
Kavganın, bir asker eğlencesinde çıkmış olması, ortamın gerginliğini artıran bir etken olarak değerlendiriliyor. Şu an karakolda işlemleri süren A.Y.'nin sağlık kontrolünden geçirildiği bildirildi.
Olayın arka planı araştırılıyor
Polis, olayın daha geniş boyutunu anlamak için tanık ifadeleri ve güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olayın neden çıktığına dair detaylar netleşmeye çalışılırken, bölgede gerginlik yaşanmaması için önlemler alındı.
Her iki taraf için yaralanmaların ciddiyeti araştırılırken, bu tür olayların önüne geçmek adına yetkililerin gerekli tedbirleri alması bekleniyor.

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE ÇIKAN KAVGADA 16 YAŞINDAKİ ÇOCUK YÜZÜNDEN YARALANIRKEN, OLAYIN ŞÜPHELİSİ BIÇAĞI DA BIRAKARAK, KAÇMIŞTI. ŞÜPHELİ ŞAHIS BİR SÜRE SONRA KARAKOLA GİDEREK TESLİM OLURKEN, KAVGANIN ASKER GECESİNDE ÇIKTIĞI VE ŞÜPHELİNİN DE BACAĞINDAN YARALANDIĞI ÖĞRENİLDİ.