Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kayseri’de dehşet anları kamerada: Turizm acentesine kurşun yağdıran saldırgan kıskıvrak yakalandı

Kayseri’de dehşet anları kamerada: Turizm acentesine kurşun yağdıran saldırgan kıskıvrak yakalandı

Kayseri'nin merkez noktalarından biri olan Kocasinan ilçesi, geçtiğimiz günlerde yaşanan silahlı saldırı olayıyla sarsıldı. Sahabiye Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir turizm acentesi, gece saatlerinde kimliği belirsiz bir kişinin hedefi oldu.

Kocasinan ilçesinde bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırının faili, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede gözaltına alındı.

Kayseri'nin merkez noktalarından biri olan Kocasinan ilçesi, geçtiğimiz günlerde yaşanan silahlı saldırı olayıyla sarsıldı. Sahabiye Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren bir turizm acentesi, gece saatlerinde kimliği belirsiz bir kişinin hedefi oldu.

Saldırganın acenteye doğru peş peşe ateş açtığı olayda, toplamda 11 el ateş edildiği ve bu kurşunlardan 7 tanesinin iş yerinin camlarına isabet ettiği belirlendi. Şans eseri olay sırasında içeride kimsenin bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.

Polis ekiplerinden koordineli operasyon

İhbar üzerine bölgeye intikal eden emniyet güçleri, olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ile Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, saldırganın kimliğini belirlemek için bölgedeki tüm güvenlik kamerası kayıtlarını mercek altına aldı.

Yapılan detaylı saha çalışmaları ve dijital iz takibi neticesinde, saldırıyı gerçekleştiren kişinin 49 yaşındaki M.K. olduğu tespit edildi. Ekiplerin düzenlediği başarılı operasyonla yakalanan şüpheli, olayda kullandığı tabanca ile birlikte gözaltına alındı.

Saldırı anı saniye saniye kaydedildi

Emniyetteki işlemleri devam eden M.K.'nın, acente önüne gelerek soğukkanlılıkla ateş açtığı anlar, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, saldırganın silahını çekerek acenteye yöneldiği ve ardından hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor. Şüpheli hakkında başlatılan adli tahkikat sürüyor.

Reklam