Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde yaşanan trafik kazası, kazara dikkat çekti. Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan İsa Bey Sokak üzerinde, 38 ALV 851 plakalı ticari araç ile 38 AOA 129 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yön değiştiren otomobil, yolun kenarındaki bina duvarına çarparak durabildi.
Kaza sonrası olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şans eseri kaza sonucunda yaralanan ya da can kaybı yaşanan olmadı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma, kazanın nedenlerinin belirlenmesi amacıyla sürdürülecek.
Olayın Detayları
Kazanın meydana geldiği sokakta trafik akışının yoğun olduğu bilinirken, sürücülerin daha dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Kaza yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, olayla ilgili tanıkların ifadelerine başvurdu.
Güvenlik Önlemleri Gözden Geçirilecek
Bu tür kazaların önlenmesi amacıyla, bölgedeki güvenlik önlemlerinin bir kez daha gözden geçirilmesi gerektiği ifade ediliyor. Yetkililer, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyararak, kazalara karşı alınabilecek önlemlerin önemine dikkat çekiyor.

KAYSERİ’NİN KOCASİNAN İLÇESİNDE TİCARİ ARAÇLA ÇARPIŞAN OTOMOBİL BİNA DUVARINA ÇARPARAK DURABİLDİ.