Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kayseri’de okul bahçesi panayır alanına döndü: Minikler yaza unutulmaz bir finalle veda etti

Kayseri’de okul bahçesi panayır alanına döndü: Minikler yaza unutulmaz bir finalle veda etti

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde eğitim veren Ahmet Paşa İlköğretim Okulu, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin bir araya geldiği dev bir organizasyona ev sahipliği yaptı.

Ahmet Paşa İlköğretim Okulu’nda düzenlenen geleneksel şenlikte, eğitim yılının yorgunluğunu atan öğrenciler ve veliler, sürpriz hediyeler ve renkli etkinliklerle yaz tatilini coşkuyla karşıladı.

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde eğitim veren Ahmet Paşa İlköğretim Okulu, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin bir araya geldiği dev bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Yıl boyunca süren yoğun eğitim maratonunun ardından düzenlenen Yaza Merhaba Şöleni, okul bahçesinde adeta bir festival havası estirdi.

Eğlence ve dayanışma bir arada

Etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve Okul Müdürü Erdal Tunç, eğitimin sadece sınıflardan ibaret olmadığını, bu tür sosyal etkinliklerin okul-aile-öğrenci arasındaki bağı güçlendirdiğini vurguladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından kurulan özel oyun parkurlarında enerjilerini atan çocuklar, gün boyu süren müzik dinletileri ve gösterilerle keyifli anlar yaşadı.

Lezzet şöleni ve birlik mesajı

Okul Aile Birliği’nin öncülüğünde kurulan stantlar, katılımcılara ev yapımı lezzetler sunarken, veliler de çocuklarının mutluluğuna ortak oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, yaptığı konuşmada bu tür buluşmaların birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini belirterek, eğitim camiasındaki sevgi ikliminin önemine dikkat çekti.

Şanslı öğrencilere sürpriz hediyeler

Şenliğin en heyecanlı anları ise kapanış bölümünde yaşandı. Gün boyu süren etkinliklerin ardından gerçekleştirilen çekilişle, öğrencilere bisiklet ve tablet gibi birbirinden değerli hediyeler takdim edildi. Şanslı isimlerin belirlendiği anlarda büyük heyecan yaşanırken, etkinlik tüm katılımcıların hatıra fotoğrafları çektirmesiyle sona erdi.