Kayseri’nin Bünyan ilçesinde feci bir kaza yaşandı. 38 AGP 017 plakalı otomobil, Elbaşı - Bünyan istikametinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole devrildi.
Olayın hemen ardından ihbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilde bulunan A.D. ve Ü.D. isimli iki şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Cesetler, olay yeri incelemelerinin ardından hastane morguna kaldırıldı.
Olayın Sebepleri İnceleniyor:
Kazanın sebebinin belirlenmesi için gerekli soruşturma başlatıldı. İlk belirlemelere göre sürücünün aracın kontrolünü kaybetmesi ve hız yapması kazanın başlıca nedenleri arasında yer alıyor. Yetkililer, olayla ilgili detaylı bir inceleme yürütüyor.
Cenaze Töreni Planlanıyor:
Hayatını kaybedenlerin yakınları, trajik kaza sonrası büyük bir üzüntü içinde. A.D. ve Ü.D.’nin cenaze töreni için hazırlıklar sürüyor. Aileler, bu zor günlerinde destek bekliyor.

KAYSERİ'NİN BÜNYAN İLÇESİNDE TAKLA ATARAK ŞARAMPOLE DEVRİLEN OTOMOBİLDE BULUNAN 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ.