İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kazadan yara almadan kurtuldu, başka aracın çarpmasıyla öldü

Kazadan yara almadan kurtuldu, başka aracın çarpmasıyla öldü

Meydana gelen kaza sonrası otomobilden inen Ömer Aktaş (34), başka bir aracın çarpmasıyla öldü. Jandarma Aktaş'a çarpıp, kaçan otomobil ile sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı.

KAYNAK: DHA

Burdur'un Gölhisar ilçesinde meydana gelen kaza sonrası otomobilden inen Ömer Aktaş (34), başka bir aracın çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Kaza, dün saat 23.30 sıralarında Gölhisar-Çavdır kara yolunda meydana geldi. H.E.'nin (63) kullandığı 15 TA 875 plakalı otomobil ile Sorkun köyünden ana yola çıkan E.Ö. (23) yönetimindeki 20 KN 938 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada 2 sürücü de yaralandı.

Kaza sonrası E.Ö.'nün yanındaki Ömer Aktaş, otomobilden indi. Bu sırada yoldan geçen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil Aktaş'a çarptı, sürücü aracıyla kaçtı. İhbarla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekipleri Aktaş'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Aktaş'ın cenazesi, Gölhisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Hastanede yapılan kontrolde, sürücülerden E.Ö.'nün 0.74 promil alkollü olduğu belirlendi. Jandarma Aktaş'a çarpıp, kaçan otomobil ile sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı.