Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kelkit Irmağı'nda kaybolan gencin arama çalışmaları 65 gündür sürüyor

Kelkit Irmağı'nda kaybolan gencin arama çalışmaları 65 gündür sürüyor

Tokat'ın Erbaa ilçesinde Kelkit Irmağı'na düşen 21 yaşındaki gencin arama kurtarma çalışmaları 65 gündür devam ediyor.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde, 28 Mayıs günü Park Vadi mevkisinde dengesini kaybederek Kelkit Irmağı’na düşen ve akıntıya kapılarak gözden kaybolan 21 yaşındaki İlker Parlak’ın arama çalışmaları, kayboluşunun 65’inci gününde de sürüyor.

Olayın ardından Tokat AFAD Müdürlüğü koordinasyonunda başlatılan arama kurtarma çalışmalarında, uzun süre boyunca Kelkit Irmağı ve çevresinde kapsamlı taramalar gerçekleştirildi. Ancak, tüm çabalara rağmen İlker Parlak’a ait herhangi bir ize ulaşılamadı.

Genişleyen arama alanları:

Arama çalışmalarına destek vermek amacıyla şehir dışından bölgeye sevk edilen ekiplere de katılım sağlanmasıyla, arama alanı genişletildi. İlgili ekipler, kayıp gence ulaşabilmek için yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini belirtirken, kaybolan gencin izini süren ekipler, akıntının etkileyebileceği tüm güzergâhlarda titizlikle inceleme yapıyor.

Umutsuz bekleyiş devam ediyor:

İlker Parlak’ın ailesi ve sevenleri, arama çalışmalarının sonuç vermesini umutla bekliyor. Zamana karşı yarışan arama kurtarma ekipleri, her geçen gün daha da güçlenen akıntı koşullarında yapılan çalışmaların önemini vurgularken, aile üyeleri de yetkililerden sürekli bilgi almakta.

TOKAT'IN ERBAA İLÇESİNDE 28 MAYIS'TA KELKİT IRMAĞI'NDA KAYBOLAN İLKER PARLAK'I BULMAK İÇİN...

TOKAT'IN ERBAA İLÇESİNDE 28 MAYIS'TA KELKİT IRMAĞI'NDA KAYBOLAN İLKER PARLAK'I BULMAK İÇİN SÜRDÜRÜLEN ARAMA ÇALIŞMALARI, 65'İNCİ GÜNÜNDE GENİŞ KATILIMLI EKİPLERLE DEVAM EDİYOR.