Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kepez'de temizlik için yeni bir seferberlik: Temizlik kirletmemektir kampanyası

Kepez'de temizlik için yeni bir seferberlik: Temizlik kirletmemektir kampanyası

Kepez Belediyesi, 'Temizlik Kirletmemektir' kampanyasıyla çevre bilincini artırmayı hedefliyor. Başkan Kocagöz, esnaflarla buluştu.

Kepez Belediyesi, çevre temizliğini toplumsal bir sorumluluk haline getirerek, "Temizlik Kirletmemektir" kampanyasını hayata geçirdi. Bu kapsamda Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Sütçüler Mahallesi esnafını ziyaret ederek onların taleplerini dinledi ve kampanya hakkında bilgi verdi.

Kent kültürü temizliğe bağlı

Kocagöz, temizlik konusunun sadece belediyenin sorumluluğu olmadığını, bu yükümlülüğün tüm yurttaşlara ait olduğunu vurguladı. "Kentimizi korumak, temiz bir Kepez oluşturmak için hep birlikte hareket etmeliyiz" diyerek toplumun herkese düşen rolü olduğunu hatırlattı.

Esnafa destek çağrısı

Kampanya kapsamında esnafa, temizlik bilincini artıracak yapıştırmalar da teslim eden Kocagöz, bunların vatandaşların görebileceği noktalara asılmasını istedi. Sütçüler Mahallesi ziyaretinin ardından değerlendirmede bulunan Kocagöz, herkesin katkısıyla temizlik bilincinin gelecek nesillere aktarılacağını belirtti.

"Temizlik Kirletmemektir" kampanyası ile kentin temizliğine katkı sağlayan tüm hemşehrilerine teşekkür eden Kocagöz, "Birlikte ilerlediğimiz sürece daha temiz ve pırıl pırıl bir Kepez oluşturacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ, SÜTÇÜLER MAHALLESİ ESNAFINI ZİYARET EDEREK HEM TALEP VE...

KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI MESUT KOCAGÖZ, SÜTÇÜLER MAHALLESİ ESNAFINI ZİYARET EDEREK HEM TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ HEM DE "TEMİZLİK KİRLETMEMEKTİR" KAMPANYASINI TANITTI.