Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Keşan'da bahçede çıkan yangında kadın hayatını kaybetti

Keşan'da bahçede çıkan yangında kadın hayatını kaybetti

Edirne'nin Keşan ilçesinde, bahçesindeki ot yangınına müdahale eden kadın, dengesini kaybederek hayatını kaybetti.

Edirne’nin Keşan ilçesine bağlı Orhaniye köyünde, evinin bahçesinde çıkan ot yangını sonucu dengesini kaybederek alevlerin üzerine düşen Ayşe Bayır (69), tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, 2 Haziran 2026 tarihinde meydana geldi. Ayşe Bayır, bahçesindeki yangını söndürmek için suyla müdahale ettiği sırada dengesini kaybetti ve yanan otların üzerine düştü. Annesinin çığlıklarını duyan oğlu Ali Bayır da yardım etmek için geldiğinde dengesini kaybederek düştü.

Her ikisi de yakın zamandaki yanıklar nedeniyle ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri, Ayşe ve Ali Bayır'ı Keşan Devlet Hastanesi’ne götürdü.

Hastanede ilk müdahaleleri yapılan anne ve oğlu daha sonra İstanbul’daki hastanelere sevk edildi. Ayşe Bayır, 13 gün süren yaşam mücadelesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Bayır’ın ölümü ailesi ve köy halkında derin bir üzüntü yarattı.

AYŞE BAYIR, 13 GÜNDÜR YAŞAM MÜCADELESİ VERDİĞİ HASTANEDE, YAPILAN TÜM MÜDAHALELERİNE RAĞMEN...

AYŞE BAYIR, 13 GÜNDÜR YAŞAM MÜCADELESİ VERDİĞİ HASTANEDE, YAPILAN TÜM MÜDAHALELERİNE RAĞMEN KURTARILAMAYARAK HAYATINI KAYBETTİ.