Bursa’nın Kestel ilçesinde bir fabrikada çıkan yangın ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın, saat 07.30 sıralarında Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi’nde (BOSAB) faaliyet gösteren bir kumaş fabrikasında başladı. Alevleri gören çalışanlar durumu hemen yetkililere bildirdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye aracı, polis, sağlık ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı su tankerleri sevk edildi.
Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde yangına müdahalede bulundu. Yoğun çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın sonrası bölgede soğutma çalışmaları devam etti. Ayrıca, yangının havadan görüntüleri bir dron ile kaydedildi.
Yetkililer, yangının çıkış nedenini araştırmaya devam ediyor.

BURSA’NIN KESTEL İLÇESİNDE FAALİYET GÖSTEREN BİR FABRİKADA SABAH SAATLERİNDE YANGIN ÇIKTI. YANGIN EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ.
