Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde samanlıkta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı ve koordineli müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının çıktığı yer, Kırıkhan ilçesi Gültepe Mahallesi'nde bulunan bir çiftliğin samanlık kısmı oldu.
Yangının Nedeni Araştırılıyor
Olayın fark edilmesi üzerine, bölgeye hemen itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye araçları yangının çıktığı alana ulaşarak, yangının büyümemesi için hızlı bir müdahale gerçekleştirdi. Yangın, ekiplerin etkili çalışmaları sonucu kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları başlatıldı.
Zarar Gören Saman Balyaları
Yangının ardından, samanlıkta önemli bir miktarda saman balyasının zarar gördüğü bildirildi. Ekiplerin çalışmaları sayesinde yangının daha fazla yayılmasının önüne geçilmesi, olası büyük zararın da engellenmesini sağladı. Yangının çıkış sebebi ise henüz netlik kazanmadı ve olayla ilgili araştırmalar devam ediyor.

KIRIKHAN’IN GÜLTEPE MAHALLESİ’NDE SAMANLIKTA ÇIKAN YANGIN, EKİPLERİN MÜDAHALESİYLE BÜYÜMEDEN KONTROL ALTINA ALINDI.