Karadeniz kıyısındaki Kırklareli'nin Vize ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle denize girişler geçici süreyle durduruldu. Yetkililer, vatandaşların can güvenliği için alınan karara titizlikle uyulmasını istedi.
Tüm plajlarda denize girmek yasaklandı
Vize Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada, bölgede etkisini sürdüren olumsuz hava ve deniz şartlarının risk oluşturduğu belirtilerek ilçedeki tüm plajlarda denize girmenin yasaklandığı duyuruldu.
Jandarma ekipleri sahada olacak
Kaymakamlık, vatandaşların alınan tedbirlere uymalarının büyük önem taşıdığını vurgularken, yasağın uygulanmasını sağlamak amacıyla jandarma ekiplerinin gün boyunca sahil şeridinde denetimlerini sürdüreceğini bildirdi.
Yetkililerden güvenlik çağrısı
Yetkililer, denizde oluşabilecek tehlikelere karşı vatandaşların uyarıları dikkate almasını ve yasak süresince denize girmemesini istedi. Hava ve deniz şartlarının normale dönmesinin ardından yeni değerlendirme yapılacağı belirtildi.