Manavgat ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen araçlara otomobilin çarpması sonucu meydana gelen 3 araçlı zincirleme kazada yaralanan olmazken, araçlarda hasar oluştu.
Kaza; İbrahim Sözen Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kadir K’nin kullandığı 07 CCD 844 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen Ahmet Ü.’nün kullandığı 07 BEC 386 plakalı otomobile, bu otomobil de çarpmanın şiddetiyle önünde bekleyen Mehmet Ç.Y.’nin kullandığı 07 JJ 972 plakalı otomobile çarptı.
Kazada araçlarda hasar oluşurken, şans eseri yaralanan olmadı.

Antalya’da Trafik Kazaları
2025 yılının ilk 6 ayında Antalya’da toplam 12.239 trafik kazası meydana geldi; bu kazaların 6.419’u ölümlü ve yaralanmalı, 5.820’si ise sadece maddi hasarla sonuçlandı. Bu veriler, Antalya’nın Türkiye genelinde trafik kazalarındaki yoğun tabloya işaret ederken, il genelinde özellikle trafik yoğunluğunun yüksek olduğu Alanya bölgesi ölümlü kazalarda dikkat çeken bir paya sahip oldu ve şehir, ülke genelinde en çok kazanın görüldüğü iller arasında yer aldı. Ayrıca bu dönemde trafik kazalarının artışında Antalya’nın trafikteki yoğun araç trafiği ile yaz sezonundaki nüfus hareketliliğinin de etkili olduğu görülüyor.