İzmit'te bir apartman dairesinden yayılan ağır kokular üzerine harekete geçen ekipler, 40 yaşındaki Yusuf Kaya'nın cansız bedeniyle karşılaştı.
Kocaeli'nin İzmit ilçesi Cedit Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, Maslak Sokak üzerindeki bir apartmanın ikinci katından gelen kötü kokular üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye kısa sürede polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.
Kapı kilitliydi, yanıt alınamadı
Olay yerine ulaşan ekipler, daire kapısının kilitli olması ve içeriden herhangi bir ses gelmemesi üzerine itfaiye yardımıyla içeriye giriş yaptı. Yapılan kontrollerde, 40 yaşındaki Yusuf Kaya'nın evde hareketsiz bir şekilde yattığı tespit edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı ilk incelemede, Kaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Otopsi süreci başlatıldı
Olay yerinde polis ekipleri tarafından yapılan detaylı incelemelerin ardından Yusuf Kaya'nın cenazesi, ölüm nedeninin netlik kazanması amacıyla morga sevk edildi. Yaşanan bu üzücü olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.