Ankara’dan Kocaeli’ye 10 gün önce annesinin yanına gelen Serdar Yalçınkaya (50), sabah saatlerinde annesi tarafından yatağında hareketsiz olarak bulundu.
İddialara göre, emekli olduktan sonra Hereke’de yaşayan annesinin yanına yerleşen Yalçınkaya, sabah uyandırılmak istediğinde annesi durumu fark etti. Annesinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.
Yalçınkaya'nın sağlık durumu
Olay yerine gelen sağlık personelinin yaptığı kontrolde, yaklaşık bir yıl önce beynine pıhtı attığı öğrenilen Yalçınkaya’nın uykusunda hayatını kaybettiği belirlendi. Yalçınkaya'nın yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bu trajik sonun geldiği düşünülüyor.
Cenaze işlemleri
Yalçınkaya’nın cenazesi, savcılık incelemesi ve otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Cenazenin, Hereke Merkez Sümer Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından Yukarı Hereke Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

ANKARA'DAN 10 GÜN ÖNCE KOCAELİ'YE ANNESİNİN YANINA GELEN 50 YAŞINDAKİ SERDAR YALÇINKAYA, ANNESİ TARAFINDAN YATAĞINDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU.