Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kocaeli'de intihar ihbarı paniği, gerçek durum farklı çıktı

Kocaeli'de intihar ihbarı paniği, gerçek durum farklı çıktı

Kocaeli'de bir kadının intihar ihbarı üzerine ekipler harekete geçti, ancak durum farklı gelişti.

Kocaeli'de, bir kadının eşinin intihar edeceği yönündeki ihbarı, güvenlik ekiplerini alarma geçirdi. Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde, Azerbaycan Kültür Parkı'nın arkasında meydana gelen olayda, iş yerinde çalışan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir şahıs, evde bulunan eşine intihar edeceğini bildirdi.

Bu mesajın ardından büyük bir panik yaşayan kadın, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak eşinin adresini verdi ve yardım talep etti. İhbar üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine ulaştı.

Ekiplere ulaşır ulaşmaz, şahsın evinin önünde oturduğunu ve herhangi bir intihar girişiminde bulunmadığını tespit etti. Sağlık ekipleriyle görüşen şahıs, böyle bir düşüncesinin olmadığını, eşiyle yaşadığı tartışma sırasında öfkeyle bu sözleri söylediğini ifade etti.

Olay yeri kontrol edildi ve sağlık ile itfaiye ekipleri bölgeden ayrıldı. Polis ekipleri ise şahsı ifadesini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili inceleme başlatıldığı belirtildi.

KOCAELİ'DE BİR KADININ, EŞİNİN İNTİHAR EDECEĞİ YÖNÜNDEKİ İHBARI ÜZERİNE POLİS, İTFAİYE VE SAĞLIK...

KOCAELİ'DE BİR KADININ, EŞİNİN İNTİHAR EDECEĞİ YÖNÜNDEKİ İHBARI ÜZERİNE POLİS, İTFAİYE VE SAĞLIK EKİPLERİ ALARMA GEÇTİ.