Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde yapımı son aşamalarına gelen yaklaşık 20 bin metrekarelik park alanında incelemelerde bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, parkın tamamlanmasıyla 7’den 70’e herkesin yararlanabileceği bir yaşam alanı oluşturacaklarını açıkladı.
Erkilet bölgesine nefes olacak
Başkan Çolakbayrakdar, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verirken, bölgedeki konutların bir bölümünün tamamlandığını ve hak sahipleri tarafından yeni evlerine yerleşmeye başlandığını ifade etti. Kentsel dönüşüm projelerinin tamamlandıkça bölge genelinde büyük bir değişim yaşanacağını belirterek, "Burası cıvıl cıvıl çocuk sesleriyle yankılanan huzur dolu bir yuvaya dönüşecek" dedi.
Kapsamlı sosyal donatı imkanları
Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki parkın yalnızca bir yeşil alan olarak değil, vatandaşların sosyal yaşamlarına değer katacak bir alan olarak tasarlandığını vurgulayan Çolakbayrakdar, parkın içerisinde spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve oturma alanlarının bulunacağını aktardı. "Bu park, hem gençler hem de yaşlılar için kaynaşma noktası olacak" diyen başkan, bunun bölgede önemli bir sosyal yaşam alanı yaratacağını ifade etti.
Çolakbayrakdar, tamamlanma aşamasındaki parkın bölgedeki yaşam kalitesini artıracağını ve Kocasinan’a yakışır bir kentsel dönüşüm sağlanacağını belirterek, "Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA YAPIMI TAMAMLANMA AŞAMASINA GELEN YAKLAŞIK 20 BİN METREKARELİK PARK ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.