Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde kontrolden çıkan bir beton mikseri, bir evin çatısına düştü. Olayda kimsenin bulunmaması, potansiyel bir faciayı engelledi.
Kaza, öğle saatlerinde Güney Mahallesi Güvenlik Caddesi’nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, rampayı çıkmaya çalışan resmi plakalı 67 DC 307 beton mikseri, belirlenemeyen bir nedenle geri kaymaya başladı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan mikser, yol kenarındaki bir evin çatısına düşerek durabildi.
Olayın ardından bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerde, kazanın gerçekleştiği sırada evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Şans eseri, olayda yaralanan olmadı; ancak evde ve beton mikserinde maddi hasar meydana geldi.
Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

ZONGULDAK'IN KOZLU İLÇESİNDE KONTROLDEN ÇIKAN BETON MİKSERİ BİR EVİN ÇATISINA DÜŞTÜ. EVDE KİMSENİN BULUNMAMASI OLASI BİR FACİAYI ÖNLEDİ.