Konya'nın Meram ilçesinde motosiklet ve otomobilin çarpıştığı kaza, 19 yaşındaki Beytullah Akırmak'ın hayatını kaybetmesine sebep oldu.
Kaza, akşam saatlerinde merkezi Akyokuş mevkiinde gerçekleşti. Beytullah Akırmak, 42 BES 465 plakalı motosikletiyle ana yol üzerinde ilerlerken, park alanından kontrolsüz bir şekilde çıkan otomobille çarpıştı.
Olay Yerinde Müdahale
İhbar üzerine, bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından hızlı bir müdahale yapılmasına rağmen, Akırmak'ın durumu ağırdı. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin hemen ardından onu ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.
Genç Hayatını Kaybetti
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Beytullah Akırmak kurtarılamadı ve ne yazık ki hayatını kaybetti. Genç sürücünün cenazesi, yakınları ve dostları tarafından merasimle karşılanarak Karatay ilçesi Kağnıcılar Mezarlığı'na defnedildi.
Kazayla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam ediyor, yetkililer olay hakkında daha fazla bilgiye ulaşmayı hedefliyor.

Motosiklet yola çıkan otomobille çarpıştı, 19 yaşındaki genç hayatını kaybetti