Konya'da motosikletliye saldıran otomobil sürücüsüne 180 bin lira idari para cezası uygulanırken, aracı ise trafikten men edildi.
Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi İhsaniye Mahallesi Sultan Cem Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, motosiklet sürücüsü ile otomobil sürücüsü arasında trafik nedeniyle bir tartışma çıktı.
Motosikletli, cadde üzerinde durarak otomobil sürücüsü ile konuşmaya başladı. Bu sırada otomobil sürücüsü, motosikletlinin kask kamerasını fark etmesi üzerine araç içerisinden yumruk attı. Araçtan inen sürücü, tekrar motosiklet sürücüsüne saldırmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle taraflar ayrıldı.
Kask kamerasında saniye saniye yansıyan olayın görüntüleri, İl Emniyet Müdürlüğü’ne ihbar olarak değerlendirildi. Polis ekipleri, sürücüyü tespit ederek yakaladı. Emniyete götürülen sürücüye 180 bin lira idari para cezası uygulanırken, aracı da trafikten men edildi.

OLAY (ARŞİV)