Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Konya'da tarlada çıkan yangın kontrol altına alındı

Konya'da tarlada çıkan yangın kontrol altına alındı

Konya'da bir tarlada çıkan yangın, yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Konya'nın merkez Karatay ilçesi Erler Mahallesi'nde, besi çiftliği yakınlarındaki bir tarlada çıkan yangın, yerleşim yerlerine ulaşmadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Alınan bilgilere göre, tarlada meydana gelen yangın, çiftlikte çalışan vatandaşlar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine intikal eden sağlık, polis ve itfaiye ekipleri, yangına hızla müdahale etti ve geniş bir alana yayılmasını önleyerek kontrol altına aldı.

Yangın sonucunda herhangi bir yaralanma olmamakla birlikte, tarlada maddi hasar meydana geldi. Tarlada çıkan yangın, havadan drone ile görüntülenerek olayın boyutları kaydedildi. Yangınla ilgili olarak soruşturma da başlatıldı.

Tarlada çıkan yangın yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü

Tarlada çıkan yangın yerleşim yerlerine ulaşmadan söndürüldü