Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Köpeğe çarpan sürücünün kaçışı, küçük kızı bayılttı

Köpeğe çarpan sürücünün kaçışı, küçük kızı bayılttı

Ordu’nun Korgan ilçesinde bir otomobilin çarptığı köpek, 10 yaşındaki Gülizar Ö.’nün bayılmasına neden oldu. Sürücü olay yerinden kaçtı.

Ordu'nun Korgan ilçesi Tepe Mahallesi'nde, bahçe kapısının açılmasıyla yola koşan bir köpek, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olayın ardından sürücünün kaçması, küçük bir kızı büyük bir şokla karşı karşıya bıraktı.

Köpeğin yola fırlaması ve kaza anı:

Olay, Canan Ö.'nün otomobilini dışarı çıkarmak amacıyla bahçe kapısını açtığında gerçekleşti. Kapının açılmasıyla yola fırlayan köpek, yoldan geçmekte olan bir otomobilin çarpması sonucunda telef oldu. Sürücü, yaşanan kazanın ardından hiçbir şekilde duraksamadan olay yerinden uzaklaştı.

Küçük Gülizar'ın baygınlık anı:

Olayın sesleri üzerine dışarı fırlayan Canan Ö. ve kızı Gülizar, köpeğin yerde hareketsiz yattığını gördüğünde büyük bir yıkım yaşadı. Özellikle köpeğinin öldüğünü gören 10 yaşındaki Gülizar, duruma dayanamayarak baygınlık geçirdi. Hem köpek hem de çocuklarının yaşadığı trajedi nedeniyle aile büyük bir üzüntü yaşadı.

Kazanın anları, evin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde köpeğin yola fırladığı, otomobilin çarpıp hızla gittiği ve Gülizar’ın baygınlık geçirdiği anlar yer alıyor. Aile, kazaya sebep olan sürücüden şikayetçi oldu ve jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ordu'da bahçe kapısından çıkan köpeğe çarpan sürücü böyle kaçtı, 10 yaşındaki kız baygınlık...

Ordu'da bahçe kapısından çıkan köpeğe çarpan sürücü böyle kaçtı, 10 yaşındaki kız baygınlık geçirdi