Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Küçükçekmece'de silahlı kavgada çocuk yaralandı: güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Küçükçekmece'de silahlı kavgada çocuk yaralandı: güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Küçükçekmece'de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada, biri 11 yaşındaki çocuk iki kişi silahla yaralandı ve kameralar o anları kaydetti.

Küçükçekmece'de meydana gelen silahlı kavga, alacak verecek meselesinin sonucunda iki kişinin yaralanmasına yol açtı. Olay, Halkalı Merkez Mahallesi Gülbağ Sokak'ta akşam saat 19.30 sıralarında gerçekleşti. Erkan A. ile bir kişi arasında başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Bu arbedede, olayla ilgisi olmayan 11 yaşındaki bir çocuk da yaralandı.

Yaralı çocuk hastaneye kaldırıldı

Olay sonrası, Erkan A. ve çocuk, karşılıklı silahlı çatışmanın etkisiyle yaralanarak hastaneye kıtkandılar. Çocuğun ayağından kurşun isabet ettiği öğrenilirken, olay yerine süratle intikal eden sağlık ekipleri yaralı çocuğu ambulansla hastaneye kaldırdı. Erkan A. ise taksiye binerek hastaneye gitmeyi tercih etti.

Güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıktı

Olayın hemen ardından güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler, kargaşayı ve trajediyi gözler önüne serdi. Görüntülerde, küçük çocuğun sokakta oyun oynarken seken kurşunlardan nasıl yaralandığı ve yüzündeki korku ifadesi dikkat çekti. Çocuğun yaralı halde sokaktan kaçarken ağladığı ve bir kadının tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı anlar da kaydedildi.

Elde edilen görüntüler, olayın süratle büyüdüğünü ve durumu kontrol altına almak için polisin hızlı bir şekilde müdahale ettiğini göstermektedir. Şu an için yaralayan zanlının yakalanması için yetkililer tarafından çalışmalar devam etmektedir.

OLAYIN DEVAMINDA POLİSİN GELDİĞİ VE OLAYA MÜDAHALE ETTİĞİ ANLAR KAYDEDİLDİ. (GÜVENLİK KAMERASI...

OLAYIN DEVAMINDA POLİSİN GELDİĞİ VE OLAYA MÜDAHALE ETTİĞİ ANLAR KAYDEDİLDİ. (GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ)