Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kulu'daki müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı

Kulu'daki müstakil evde çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı

Konya'nın Kulu ilçesinde bir müstakil evde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti, ev kullanılamaz hale geldi fakat yaralanan olmadı.

Konya’nın Kulu ilçesinde meydana gelen bir yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangın, Kulu’ya bağlı Kozanlı Mahallesi'nde bulunan Birol Gül’e ait müstakil bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle başladı.

Olayın ardından hemen olay yerine intikal eden itfaiye ve jandarma ekipleri, yangına müdahale etti. Ekiplerin çalışmaları sayesinde yangın, kısa bir süre içinde söndürüldü. Yangın sonucunda evin kullanılamaz hale geldiği ve olayda herhangi bir yaralanan olmadığını bildirdi.

Yangın sonrası tahkikat başlatıldı:

Yangının çıkış nedeni ve olaya dair detaylar üzerinde duran yetkililer, yangınla ilgili tahkikat başlatıldığını bildirdi. Bölgede yaşayan vatandaşlar, yangının çıkma nedenini ve olayın gelişimini merakla takip ediyor. İtfaiye ekiplerinin zimmetindeki detaylar ile birlikte en kısa sürede yangının sebebinin belirlenmesi bekleniyor.

KONYA’NIN KULU İLÇESİNDE MÜSTAKİL EVDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE...

KONYA’NIN KULU İLÇESİNDE MÜSTAKİL EVDE ÇIKAN YANGIN, İTFAİYE EKİPLERİNİN MÜDAHALESİYLE SÖNDÜRÜLDÜ.