Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen organize suç operasyonunda yakalanan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Jandarma ekipleri, organize suç örgütlerine yönelik olarak İstanbul merkezli bir operasyon düzenledi. Edinilen bilgilere göre, İstanbul’da faaliyet gösterdikleri tespit edilen şüphelilerin, Avrupa ülkelerine kaçma amacıyla Aydın’ın Kuşadası ilçesine geldikleri belirlendi. Bu çerçevede İkiçeşmelik Mahallesi’nde bir operasyon gerçekleştirildi.
Operasyonda, çeşitli suçlardan 10 yıl 9 ay 15 gün hapis cezası bulunan H.Ö. (26) ile 5 suç kaydı bulunan ve 12 Ocak 2026 tarihinden beri kayıp olan M.T. (18) isimli şahısın 6 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi.
İlgili adreste yapılan aramalarda, 2 ruhsatsız tabanca, 1 cep telefonu, 1 bilgisayar, 7 tabanca fişeği ile 28 adet içi boşaltılmış Lyrica isimli uyuşturucu hap kapsülü ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli, gerekli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KUŞADASI İLÇESİNDE DÜZENLENEN ORGANİZE SUÇ OPERASYONUNDA YAKALANAN 2 ŞÜPHELİ SEVK EDİLDİKLERİ ADLİ MAKAMLARCA TUTUKLANDI.
