Kuşadası Belediyesi, 2026-2027 eğitim-öğretim yılına hazırlık kapsamında tüm okullarda temizlik ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Öğrencilerin 14 Eylül’de ders başı yapacağı süreçte, ilk, orta ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarının daha hijyenik bir ortamda eğitim alması amaçlanıyor.
İlaçlama çalışmaları sürüyor:
Kuşadası genelindeki eğitim kurumlarını kapsayan ilaçlama çalışmaları, Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülüyor. Okul yöneticileri, yapılan bu çalışmaların öğrenci sağlığı açısından son derece önemli olduğunu belirterek, Kuşadası Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.
Hijyenik bir eğitim ortamı için:
İlaçlama işlemleri, okulların tüm alanlarını kapsıyor; giriş kapıları, koridorlar, sınıflar, laboratuvarlar, yemekhane, spor salonları ve tuvaletler gibi tüm alanlar titizlikle ilaçlanıyor. Eğitim alanında sağlıklı bir çevre oluşturmak için başlatılan bu uygulama, öğrencilerin güvenliğine katkı sağlayacak.

KUŞADASI’NDA 2026-2027 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNCESİ İLK, ORTA VE LİSE DÜZEYİNDEKİ OKULLARDA TEMİZLİK ÇALIŞMALARININ ARDINDAN İLAÇLAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI.