Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaz aylarında otopark olarak işletilen bir okul bahçesinde otopark ücreti yüzünden çıkan kavga, cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
Mahmut Esat Bozkurt İlköğretim Okulu’nun bahçesinde yaz sezonunda otopark olarak hizmet veren alana aracını bırakan bir vatandaş, saatler sonra geri döndüğünde otopark görevlileriyle aralarında tartışma çıktı. Olay, aracın otoparka giriş saati nedeniyle yaşanan anlaşmazlık üzerine patlak verdi.
İddialara göre, otopark görevlileri aracın saat 22.00 sıralarında giriş yaptığını belirtirken, araç sahibi otomobilini saat 01.00’de bıraktığını ileri sürdü. Bu anlaşmazlık kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Taraflar arasında meydana gelen kavga esnasında tekme ve yumruklar havada uçuştu. Çevredeki vatandaşlar durumu fark ederek kavgayı ayırmaya çalıştı. Kavga anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi ve bu görüntüler sosyal medyada yayıldı.

AYDIN'IN KUŞADASI İLÇESİNDE YAZ AYLARINDA OTOPARK OLARAK İŞLETİLEN OKUL BAHÇESİNDE ÜCRET NEDENİYLE ÇIKAN KAVGA CEP TELEFONU KAMERASINA YANSIDI.
