Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kütahya'da trafik kazası: Çekici ile otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı

Kütahya'da trafik kazası: Çekici ile otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralandı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında çekici ve otomobil çarpıştı, 2 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde gerçekleşen bir trafik kazası, bölgedeki güvenliği bir kez daha gündeme getirdi. Çekici ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen olayda, 2 kişi yaralandı.

Kaza, Tavşanlı Çevreyolu Caddesi üzerinde, Adliye Sarayı'nın karşısında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Kütahya istikametinden Balıkesir yönüne giden C.A. yönetimindeki 43 ADM 969 plakalı çekici, benzer yönde ilerleyen Ş.H. idaresindeki 43 NS 279 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışma sonucunda otomobilde bulunan sürücü Ş.H. ile birlikte yolcu Z.H. yaralandı.

Olay yerine hızlı müdahale

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine hemen polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, ambulansla Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldılar.

Yaralıların durumu iyi

Hastanede yapılan kontrollerde, yaralıların bilinçlerinin açık olduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi. Bu kaza, sürücülerin dikkatli olması gerektiğinin bir hatırlatıcısı olarak kayıtlara geçti.

KÜTAHYA'DA ÇEKİCİ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI

KÜTAHYA'DA ÇEKİCİ İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI: 2 YARALI