Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kuzey Marmara otoyolunda seyir halindeki pikap alev aldı

Kuzey Marmara otoyolunda seyir halindeki pikap alev aldı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda seyir halindeki bir pikapta çıkan yangın itfaiye ekiplerince kontrol altına alındı, araç kullanılamaz hale geldi.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda İstanbul-Kocaeli istikametinde seyir halindeki bir pikapta yangın çıktı. Olay, Pendik Kurnaköy Gişeleri çıkışı İzmit yönünde meydana geldi.

İddiaya göre, pikabın motor kısmında başlayan alevler hızla aracın arka kısmına sıçradı. Durumu fark eden sürücü, acil olarak araçtan inerek yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi:

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere müdahale ederek yangını kontrol altına almayı başardı. Ancak yangın sebebiyle pek çok duman aracın çevresini sardı ve pikap kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Havadan görüntüler:

Yangından sonra olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan çalışmalarda araç havadan görüntülendi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmamış olması sevindirici bir gelişme oldu. Yetkililer, yangının nedenini belirlemek için incelemelerinin sürdüğünü açıkladı.

Kuzey Marmara'da seyir halinde pikap alevlere teslim oldu

Kuzey Marmara'da seyir halinde pikap alevlere teslim oldu