Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik faciası: İki kişi hayatını kaybetti

Kuzey Marmara Otoyolu'nda trafik faciası: İki kişi hayatını kaybetti

Sarıyer'de meydana gelen kazada PTT kargo kamyonu otomobile çarptı, 2 kişi hayatını kaybederken 6 kişi yaralandı.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde, Kuzey Marmara Otoyolu'nda meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaşamını yitirdi, altı kişi de yaralandı. Olay, Kuzey Marmara Otoyolu Uskumruköy Mevkii'nde, Edirne istikametinde seyreden PTT'ye ait bir kargo kamyonunun, 34 PRV 011 plakalı otomobile arkadan çarpması ile gerçekleşti.

Kaza sonucunda, otomobilde bulunan bir çocuk da dahil olmak üzere iki kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar, kaza sonrası hızlıca olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra hastanelere kaldırıldı. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Adli Tıp Kurumu morguna götürülmek üzere olay yerinden alındı.

Kaza sonrası trafik durdu:

Kaza sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Edirne istikametinde trafik akışı tamamen durdu. Olay yerindeki ekipler, kazaya karışan araçların kaldırılması için çalışma başlattı. Kazanın nedeni hakkında inceleme sürdürülüyor.

Yaralıların durumu:

Yaralıların sağlık durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Olayın ardından bölgedeki trafik yoğunluğu da gözlemlenmeye devam ediyor. Bu tür kazaların yaygın olduğu yollar üzerinde alınacak tedbirlerin önemi tekrar gündeme geldi.

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA PTT KARGO KAMYONU OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI. KAZADA 1’İ ÇOCUK 2 KİŞİ...

KUZEY MARMARA OTOYOLU’NDA PTT KARGO KAMYONU OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI. KAZADA 1’İ ÇOCUK 2 KİŞİ HAYATINI KAYBEDERKEN 6 KİŞİ DE YARALANDI.