Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü alevlere teslim oldu

Kuzey Marmara Otoyolu’nda yolcu otobüsü alevlere teslim oldu

Diyarbakır-İstanbul seferindeki otobüs, Kuzey Marmara Otoyolu’nda kaza geçirdi, 2 ölü, 8 yaralı. Ekiplerin çalışması havadan görüntülendi.

Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen korkunç bir kaza, yerel halkı derinden sarstı. Diyarbakır-İstanbul seferini yapan 23 AFA 634 plakalı yolcu otobüsü, Eyüpsultan’daki Işıklar Kavşağı gişeleri yakınlarında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yanmaya başladı. Olay yerine hızlıca intikal eden acil durum ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun çaba harcadı.

Facianın Bilançosu

Feci kazada, maalesef 2 kişi hayatını kaybetti ve 1’i ağır olmak üzere 8 kişi yaralandı. Yaralıların hastanede tedavi altında olduğu bildirildi. Kaza sonrası alevlere teslim olan otobüs ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ekiplerin Havadan Görüntülemesi

Olay anına ve sonrasına dair çok sayıda detay, dron ile havadan görüntülendi. Ekiplerin zorlu koşullarda yürüttüğü çalışmalar, bu kayıtlarda net bir şekilde görüldü. Kazanın ardından yapılan bu hava çekimleri, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Otobüs yangınının ardından ekiplerin çalışması böyle görüntülendi

Otobüs yangınının ardından ekiplerin çalışması böyle görüntülendi