Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Lüleburgaz’da geri manevra yapan servis aracı, kadına çarparak hayatını kaybetmesine neden oldu

Lüleburgaz’da geri manevra yapan servis aracı, kadına çarparak hayatını kaybetmesine neden oldu

Lüleburgaz’da geri manevra yapan bir servis aracı, yaşlı bir kadına çarptı ve olay sonucunda kadın hayatını kaybetti.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde, geri manevra yapan bir servis aracı, yaşlı bir kadına çarparak onun hayatını kaybetmesine yol açtı.

Olay, Lüleburgaz’ın Yıldırım Mahallesi Değirmen Caddesi ile Dere 1 Sokak kesişiminde meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, geri manevra yapan servis minibüsü, yoldan geçen yaşlı bir kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan kadın için ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan kontrollerde, kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili olarak, vatandaşların iddialarına göre, kazaya karışan aracın servis tipi minibüs olduğu ve sürücüsünün S.T. isimli kişi olduğu öne sürüldü. Ayrıca sürücünün çarpmanın ardından olay yerinden uzaklaştığı, daha sonra bölgeye geri döndüğü iddiası da dikkat çekti.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme başlatırken, kazaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Lüleburgaz'da servis aracının çarptığı kadın hayatını kaybetti

Lüleburgaz'da servis aracının çarptığı kadın hayatını kaybetti