Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Lüleburgaz’da nitelikli yağma soruşturmasında uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Lüleburgaz’da nitelikli yağma soruşturmasında uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Lüleburgaz'da yürütülen yağma soruşturmasında 2 kişi tutuklandı, uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde nitelikli yağma, tehdit ve hakaret olaylarına ilişkin yürütülen çalışmada yakalanan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Lüleburgaz’da ateşli silah teşhiriyle gerçekleştirilen nitelikli yağma (gasp), tehdit ve hakaret olaylarıyla ilgili Lüleburgaz Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Kovalamaca sonucunda yakalandılar

Ekiplerin "dur" ihtarına uymayarak plakasız motosikletle ters yönde kaçan şüphelilerin, yanlarında bulunan poşeti bir evin bahçesine attıkları belirlendi. Kovalamaca sonucu olayla bağlantılı 3 şüpheli yakalandı.

Uyuşturucu ve silah ele geçirildi

Bahçeye atılan poşette ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda, 24 kilitli torba içerisinde 1.333 adet reçeteye tabi uyuşturucu hap, ayrıca 61 adet uyuşturucu hap, suçtan elde edildiği değerlendirilen 197 bin 750 TL ile 1 adet 7.65 milimetre çapında ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden Ü.C.A. ve Ö.B. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, F.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMADA YAKALANAN 3 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI.

YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMADA YAKALANAN 3 ŞÜPHELİDEN 2’Sİ TUTUKLANDI.