Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde **gerçekleşen iki ayrı trafik kazası** sonucu toplam 9 kişi yaralandı. Kazalar, sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle meydana geldi.
İlk kaza: ağır yaralı sürücü
İlk kaza, saat 17.15 sıralarında D850-10 kara yolunun 44+300 metresinde, Adıyaman istikametinde gerçekleşti. Malatya’dan Adıyaman yönüne giden M.K. (28) yönetimindeki 27 AKT 885 plakalı çekici ve bağlı olduğu 27 BFU 046 plakalı yarı römork, sürücünün hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıktı ve devrildi.
Kazada ağır yaralanan sürücü, hemen **Doğanşehir Devlet Hastanesi’ne** kaldırılarak tedavi altına alındı.
İkinci kaza: çok sayıda yaralı
İkinci kaza ise saat 19.00 sıralarında Çobandere mevkiinde meydana geldi. Adıyaman’dan Malatya istikametine seyir halinde olan A.G. (70) yönetimindeki 44 ADD 036 plakalı otomobil, Dikilitaş köyü yoluna dönmek istediği sırada aynı yönde seyreden E.D. (26) idaresindeki 44 AFC 011 plakalı otomobille çarpıştı. Bu kazada, sürücüler önde gelen yaralılarla birlikte toplamda S.G. (61), H.D. (40), A.D. (15), Y.E.D. (12), M.A.D. (6) ve İ.D. (9) de yaralandı.
Yaralılar, yine **Doğanşehir Devlet Hastanesi’ne** kaldırılarak gerekli tedavileri yapılmaya başlandı.
Her iki kaza ile ilgili inceleme başlatılmış olup, detaylar araştırılıyor.

MALATYA İKİ AYRI KAZADA 9 KİŞİ YARALANDI