Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Malatya'da pres makinesine sıkışan işçi yaşamını yitirdi

Malatya'da pres makinesine sıkışan işçi yaşamını yitirdi

Malatya'da bir iş yerinde yaşanan talihsiz iş kazasında pres makinesine sıkışan 46 yaşındaki işçi hayatını kaybetti.

Malatya'nın Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleşen iş kazasında, pres makinesine sıkışan bir işçi hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesinde yer alan bir işletmede meydana geldi.

İddiaya göre, 46 yaşındaki işçi Amanullah Serferbay, çalışma esnasında henüz belirlenemeyen bir nedenle pres makinesine kapıldı. Durumun fark edilmesiyle birlikte, sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, Serferbay'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

İncelemeler sürüyor:

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası, talihsiz işçinin cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumu morguna otopsi için kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan incelemelerin sürdüğü bildirildi.

MALATYA'DA PRES MAKİNESİNE SIKIŞAN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

MALATYA'DA PRES MAKİNESİNE SIKIŞAN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ