Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonucu iki kişi yaralandı. Olay, gece saat 01.15 sıralarında Battalgazi ilçesi Merkez Beydağı Mahallesi Gümüş Sokak mevkiinde meydana geldi.
Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.H.C. ile A.M. bacaklarından yaralandı. Olayın ardından sağlık ekipleri ve polis, ihbar üzerine hızla olay yerine sevk edildi.
Yaralı bireylerden A.M., Aspuzu Caddesi üzerinde sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak hastaneye kaldırılırken, E.H.C. ise olay yerinde müdahale edildikten sonra farklı sağlık kuruluşlarına sevk edildi.
Yaralıların polise verdikleri ilk ifadelere göre, olayın M.E.Y. ve onunla birlikte bulunan iki kişi tarafından gerçekleştirildiği öne sürüldü. Olayla bağlantılı olarak M.E.Y., şüpheli olarak yakalanarak gözaltına alındı.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

MALATYA'DA SİLAHLI KAVGA: 2 YARALI
