Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Malkara'da orman yangını kontrol altına alındı

Malkara'da orman yangını kontrol altına alındı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde çıkan orman yangını, hava ve karadan müdahalelerle söndürüldü ve 80 dekar alan zarar gördü.

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, Teteköy Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda meydana gelen yangın, bölgedeki ekiplerin etkin müdahaleleri sayesinde kontrol altına alındı.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın, erken saatlerde ihbar üzerine Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve çeşitli destek ekiplerinin yönlendirmesiyle hızlı bir şekilde müdahale edildi. Yangına, 3 helikopter, 1 uçak, 15 arazöz ve 10 itfaiye aracı ile müdahale gerçekleştirildi.

Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Ancak, bu olayda 80 dekar bir alanın zarar gördüğü belirtildi. Yangının çıkış nedenine ilişkin ise inceleme başlatıldığı bildirildi.

YANGINA HAVADAN YANGIN SÖNDÜRME UÇAKLARI VE HELİKOPTERLERLE MÜDAHALE EDİLİRKEN, KARADAN DA...

YANGINA HAVADAN YANGIN SÖNDÜRME UÇAKLARI VE HELİKOPTERLERLE MÜDAHALE EDİLİRKEN, KARADAN DA ARAZÖZLER VE İTFAİYE EKİPLERİ ALEVLERİ KONTROL ALTINA ALMAK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. BÖLGEDE EKİPLERİN YOĞUN MÜDAHALESİ DEVAM EDERKEN, YANGININ KISA SÜREDE ÖNÜ KESİLDİ.

HENÜZ ÇIKIŞ NEDENİ BELİRLENEMEYEN YANGININ İHBAR EDİLMESİ ÜZERİNE BÖLGEYE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ...