Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen kazada, yayaların geçiş hakkını kullandığı yaya geçidinde bir motosiklet sürücüsü kazaya neden oldu. Olay, Yukarı Hisar Mahallesi Antalya Caddesi'nde, otomobillerin yayalara yol vermek için durduğu esnada gerçekleşti.
Edinilen bilgilere göre, yayalara yol veren iki aracın arasından aniden hızla geçen plakasız bir motosiklet, önce araçlardan birinin aynasına çarptı, ardından ise yaya geçidinde bulunan bir yayaya çarparak yere savurdu. Motosiklet sürücüsü ise kaza sonrası duraksamadan olay yerinden hızla uzaklaştı.
Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı:
Kaza anı, bölgedeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kaza sonrası yere düşen yaya, 112 acil sağlık ekiplerinin gelmesine rağmen kendi isteğiyle hastaneye gitmek istemedi. Sağlık ekipleri, yaralıya olay yerinde müdahale etti.
Polis soruşturması başladı:
Çarpmanın ardından kaçan motosiklet sürücüsünün kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için polis tarafından kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Olayın detayları araştırılırken, yaralanan yayanın durumu kontrol altında tutuluyor.

Yayaya yol veren araçların arasından geldi, kadın çarpıp böyle kaçtı