Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Manisa'da abartılı egzoz kullanımı nedeniyle sürücüye 27 bin 629 TL ceza

Manisa'da abartılı egzoz kullanımı nedeniyle sürücüye 27 bin 629 TL ceza

Manisa'nın Salihli ilçesinde abartılı egzoz kullanan motosiklet sürücüsüne 27 bin 629 TL ceza uygulandı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde, polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, abartılı egzoz ile çevreyi rahatsız eden bir motosiklet sürücüsüne 27 bin 629 TL idari para cezası kesildi.

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Bu bağlamda Askeriye Caddesi'nde durumu şüpheli görülen bir motosiklet durdurularak kontrol edildi.

Yapılan incelemeler sonucunda, motosikletin abartı egzoz kullandığı ve sürücüsünün yetersiz ehliyetle araç kullandığı tespit edildi. Yasaklı bir şekilde trafiğe çıkan motosiklet, 1 ay süreyle trafikten men edilirken, sürücüye abartılı egzoz kullanımı ve yetersiz ehliyet nedeniyle toplam 27 bin 629 TL para cezası verildi.

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN DENETİMLERDE, ABARTI EGZOZ İLE...

MANİSA’NIN SALİHLİ İLÇESİNDE POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN YAPILAN DENETİMLERDE, ABARTI EGZOZ İLE ÇEVREYİ RAHATSIZ ETTİĞİ BELİRLENEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜNE 27 BİN 629 TL İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI.