Mardin’in Nusaybin ilçesinde, bir kuyuda görülen yılan, itfaiye ekipleri tarafından başarılı bir şekilde yakalanarak doğal yaşam alanına salındı.
Olay, Fırat Mahallesi TOKİ konutlarında gerçekleşti. Vatandaşların kuyuya düşen yılanı fark etmesi ile birlikte, durumu derhal yetkililere bildirdikleri öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yılanı güvenli bir şekilde yakalamak için titiz bir çalışma yürüttü.
Yapılan müdahale sonrasında kontrol altına alınan yılan, yerleşim alanından uzak bir noktaya götürülerek, doğasına bırakıldı. Ekiplerin özverili çalışması sayesinde olayda herhangi bir olumsuz durum yaşanmadığı bildirildi.

MARDİN’İN NUSAYBİN İLÇESİNDE KUYUDA GÖRÜLEN YILAN, İTFAİYE EKİPLERİNCE YAKALANARAK DOĞAL YAŞAM ALANINA BIRAKILDI.
