Yeni Birlik Gazetesi Yerel Haberler Maskeli hırsız motosikleti çaldı ama jandarma ekipleri onu yakalamayı başardı

Maskeli hırsız motosikleti çaldı ama jandarma ekipleri onu yakalamayı başardı

Hatay'da motosiklet çalan maskeli hırsız, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı ve çalınan motosiklet sahibine teslim edildi.

Hatay’ın Antakya ilçesinde gerçekleşen ilginç bir hırsızlık olayı, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sayesinde sona erdi. Yüzünü gizlemek için maske takan bir hırsız, park halindeki motosikleti çalarken, telefonla oynuyormuş gibi davranarak dikkat çekmemeye çalıştı. Ancak, jandarma ekipleri olayın üstesinden gelmeyi başardı.

Olayın detayı nasıl ortaya çıktı?

Olay, Kisecik Mahallesi’ndeki bir şantiyede meydana geldi. İşçi olarak çalışan Ayhan Atlar’ın 45 bin TL değerindeki motosikletinin çalındığını fark etmesi üzerine durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızın motosikleti nasıl çaldığını tespit etti.

Hırsız yakalandı, motosiklet geri alındı

Güvenlik kameralarındaki görüntülerden yola çıkan jandarma, hırsızı tespit ederek yakaladı. Şahıs üzerine kayıtlara alındı ve tutuklandı. Hırsızın yakalanması ile birlikte çalıntı motosiklet, sahibi Ayhan Atlar’a eksiksiz bir şekilde teslim edildi. Atlar, jandarma ekiplerine özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

Ayhan Atlar, motosikletinin yabancı uyruklu bir şahıs tarafından çalındığını belirterek, "Jandarma ekiplerinin çalışmaları sayesinde motosikletime kavuştum. Kendilerine teşekkür ederim," dedi.

MOTOSİKLET SAHİBİ AYHAN ATLAR

MOTOSİKLET SAHİBİ AYHAN ATLAR